Tuotteet

Davines

Davines on saanut alkunsa Italian Parmassa vuonna 1983, kun Bollatin perhe perusti tutkimuslaboratorion. Vuonna 1993 perheyritys loi oman selektiivisen kampaamomerkkinsä, Davinesin.

Davines on tunnettu maailmalla eettisenä, omaperäisenä ja huippulaadukkaana kulttimerkkinä. Davines tuotteisiin ovat rakastuneet hiusalan edeltäkävijät, nuoret luovat, ympäristötietoiset ja vastuullisuuteen uskovat hiusalan huippuosaajat. Davinesin yksinkertainen, moderni ja värillinen estetiikka vetoaa moniin ihmisiin. Davines on läsnä tässä ajassa, jossa meidän täytyy miettiä kulutusvalintojamme ekologisuutta, vastuullisuutta ja turvallisuutta.

Davines kannustaa kaikkia kestävän kauneuden ajatteluun. Kestävän kauneuden filosofia ohjaa Davinesin toimintaa. Kauneutta on kaikkialla. Olemme kaikki kauniita ja elämme kauniissa maailmassa. Kauneus antaa elämän ILOa ja ilahduttaa sieluamme. Kestävä kauneus tarkoittaa, että pidämme huolta ympäristöstämme ja yhteisöstämme.

Tuotteiden valmistuksessa käytetään ainoastaan uusiutuvia energianlähteitä. Davines tukee toiminnallaan paikallisia pienviljelijöitä ja suojelee uhanalaisia kasvilajeja. Käytössä on vain FCS-sertifioitu paperi. Davines vastustaa eläinkokeita.

Essantial Haircare

Uudet hiustenhoitotuotteet on tehty rakkaudella. Valitse hiustyypillesi sopiva shampoo ja hoitoaine, jotka perustuvat tuoreisiin ja ravitseviin kasviksiin. Vitamiinit, proteiinit, vesi, rasvahapot ja kivennäisaineet pitävät hiuksesi kauniina joka päivä. Pakkaukset ovat elintarvikemuovia, joten voit käyttää ne uudelleen vaikka lounasrasioina. Kaunis pakkaus ja kevyet ihanat tuoksut.

More Inside - uudenlainen muotoilusarja

Davinesin ja Angelo Seminaran yhteistyössä kehittämä täydellinen muotoilutuotesarja. More inside antaa hiuksille enemmän tekstuuria, tuuheutta, pitoa ja kimmoisuutta. Tuotteissa kaunis pakkaus ja tuotteiden hiilijalanjälki on hyvitetty istuttamalla metsää.

Käytössä olevat tekniset tuotteet kuuluvat myös Davinesin tuoteperheeseen.

Saaren Taika

Käsintehtyä Luonnollista Vegaanista,
Saaren Taika on juuri sitä mitä sen kaunis nimi tuo ensimmäisenä käyttäjien mieleen.

Liikkeestämme löytyy Saaren Taika pyykkietikoita, saippuoita ja palashampoita. Tuotteet ovat 100% biohajoavia. Tuotteiden täysi egologisuus on sydämen asia.

Luonnollisempi ja kemikaalittomampi arki Saaren Taika tuotteilla!