Hieronta

Kolottaako hartiaan? Koskeeko päähän? Kramppaako jalat? Haluatko hetken vain rentoutua?

HiusILOn hieronta palveluista löytyy apu vaivaan kuin vaivaan.


Klassinen hieronta on hyvin vanha, perinteinen hoitomuoto. Jolla tarkoitetaan käsintehtyä pehmyt kudosten erilaista liikkuvaa muokkausta. Klassisessa hieronnassa käytetään kuutta perusotetta (sively, hankaus, pusertelu, täristys, ravistus ja taputus). Jokaisella hierojalla on oma "käsialansa", eli tapansa soveltaa otteita asiakkaan tarpeiden mukaan. Erilaisista tyyleistä huolimatta hieronnan tavoite on aina sama: tuottaa asiakkaalle hyvää oloa, helpottaa hänen mahdollisia vaivojaan ja ennaltaehkäistä tulevia vaivoja. Hieronnoista meillä vastaa koulutettu hieroja.
Koulutettu hieroja on ammattitutkinnon suorittanut terveydenhuollon nimikesuojattu ammattihenkilö.
Tiesitkö, että pelkkää hieroja nimikettä saa Suomessa käyttää kuka tahansa, myös ilman koulutusta tai tutkintoa oleva henkilö?

Ennen ensimmäistä hieronta kertaa asiakkaan tulee täyttää asiakaskortti. Saavuthan ensimmäiseen hierontaa n.vartin etuajassa ja täytät kortin huolella odotellessa. Muussa tapauksessa kortin täyttämiseen käytetään hieronta-aikaa.


Klassinen hieronta sopii kenelle tahansa, iästä ja ammatista riippumatta.

Tervetuloa hierontaan,

jos haluat rentoutua. Tunnet lihaskipua/lihasjännitystä. Olet stressaantunut tai väsynyt. Kärsit jännityspäänsärystä, jännitysniskasta, krampeista, unettomuudesta, levottomista jaloista, toiminnallisista verenkiertohäiriöistä, huimauksesta, käsien puutumisesta. Tai jos sinulla on turvotusta, nivelrikko, nivelreuma tai kylmät jalat. Jos haluat hemmotella itseäsi ja pitää itsestäsi huolta.

Hierontaan ei ole syytä tulla,

jos olet sairaana esim. flunssa, kuume, akuutti tulehdus tai sinulla on antibioottikuuri menossa myös pahanlaatuiset kasvaimet estävät hieronnan.

Olet humalassa, krapulassa tai käytät muita huumaavia aineita.

Olet loukannut itsesi esim. murtumat, venähdykset tai sinulla on palo- tai kylmävaurioita.

Olet ollut leikkauksessa, 2-6 kk varoaika ( esim. sydänleikkaus)

Myös tietyt sairaudet estävät hieronnan esim. hemofilia, ihotaudit, tuore sydänsairaus, tuberkuloottiset sairaudet, pahat suonikohjut, laskimotukokset, imusuonitulehdukset, tyrä, suurentuneet imurauhaset ja haavaumat. Myös spastiset halvaukset (kouristuksellinen) ja iskeeminen kudos ovat hieronnan esteitä.


Ota rohkeasti yhteyttä hierojaan jos olet epävarma hieronnan sopivuudesta itselleen.

Hinnat

HIERONNAT

Sisältää: kohdealueen tutkiminen, klassinen / urheiluhieronta ja tarvittaessa kylmä-/lämpöhoito

Klassinen hieronta / Urheiluhieronta

Rentoutus / Valmistava 25min 30€
Osahieronta / Palauttava 45min 37€
Osahieronta / Palauttava 60min 47€
Puolihieronta / Muokkaava 75min 57€
Puolihieronta / Muokkaava 90min 67€
Kokohieronta / Muokkaava 105min 77€
Kokohieronta / Muokkaava 120min 87€

Intialainen päänhieronta 45min 45€


Perutukset puhelimitse, viimeistään vuorokautta ennen varattua aikaa- Myöhemmin perutuista ajoista veloitamme 50% tilatun palvelun hinnasta. Kokonaan peruttamattomista ajoista veloitamme 75% tilatun palvelun hinnasta.

Hinnat sisältävät kulloinkin voimassaolevan ALV:n
HIERONTA SARJAKORTIT

25min 45min 60min voimassa
3. kerran 85€ 105€ 135€ 2kk
5. kerran 140€ 170€ 220€ 4kk
10. kerran 270€ 330€ 420€ 6kkHinnat sisältävät kulloinkin voimassaolevan ALV:n

Perutukset puhelimitse (soitto tai viesti) viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Myöhemmin perutuista ajoista veloitamme 50% tilatun palvelun hinnasta ja kokonaan peruttamattomista ja käyttämättä jääneistä ajoista veloitamme 75% tilatun palvelun hinnasta.